Het onderwijsconcept

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen wijze. Om goed met de verschillen om te gaan, sluiten wij aan bij de onderwijsbehoeften van ieder kind. Wij streven naar een ononderbroken ontwikkelingslijn. Daarom werken wij met een onderwijsstructuur die rekening houdt met die onderlinge verschillen. In deze structuur krijgen kinderen een verschillend leerstofaanbod en wisselen we klassikale activiteiten af met groeps- en individuele activiteiten.

Pedagogische en didactische kenmerken

• Veel aandacht voor de basisvaardigheden: taal, lezen en rekenen
  • De leerlingen zijn gegroepeerd in leeftijdsjaarklassen
  • Effectieve instructie en aanbod van de leerstof op minimaal 3 niveaus