Nieuws - Presentatie project water

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u wellicht weet werken wij op school aan het project Water. Op donderdag 22 maart sluiten wij dit af met een wedstrijd van onze zelfgemaakte klompen. Elke groep heeft een klomp gekregen, met de opdracht hier een varend object van te maken. Het resultaat hiervan kunt u zien om 15.00 uur bij het water aan de Dr. Plesmanstraat, ter hoogte van de flat. Van elke groep zal 1 leerling hun klomp vanaf de vlonder in het water laten gaan. Welke klomp zal het verst komen?

We vertrekken met zijn allen vanaf school, hierbij zijn de groepen aan elkaar gekoppeld. Tijdens de wedstrijd vinden wij het fijn als de aanwezige ouders een oogje in het zeil willen houden. Bij het water wordt een afzetlint gespannen zodat het duidelijk is waar de kinderen kunnen en mogen staan. Na afloop lopen alle kinderen met de leerkrachten weer terug naar school. Vanaf daar kunt u uw kind mee naar huis nemen. Dit doen we om het overzichtelijk en veilig te houden. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan stellen we de wedstrijd uit.

Team De Winde

Geplaatst op: 15 Maart 2018