De Winde in Hea!

Donderdag 10 september was er een schuimparty op de Winde. Met dank aan een ouder van school. Zij had een prijsvraag gewonnen! Heel erg bedankt! Hier kunt u Hea! nog een keer bekijken. Vanaf 4: 45 ziet u de kinderen spelen in het schuim!

Groep 8 danst!

Groep 8 danst op het plein voor de Saco Velt bokaal. Klik hier voor het artikel in de Leeuwarder Courant.

BEDANKT!

We hopen dat Omrop Frysl├ón langsvliegt met de drone!  OUDERS BEDANKT!

Hart onder de riem…

Voor jou Voor u Aan al onze kinderen en ouders/verzorgers.  Omdat jullie het TOP doen!  Team CBS De Winde

School dicht per 16 maart

School gaat dicht met ingang van 16 maart 2020 Het spoedoverleg van vandaag tussen het kabinet, de zorgorganisaties en het onderwijs heeft uitgewezen dat de scholen in heel Nederland gaan sluiten in verband met het heersende coronavirus. Dit betekent dat onze school met ingang van maandag 16 maart 2020 alleen opvang biedt aan die kinderen, waarvan de ouders werken in de zogenaamde vitale beroepen (zorg, brandweer, politie, voedselvoorziening) en die zelf niet in opvang kunnen voorzien. De maatregel geldt eerst tot 6 april 2020. Klik hier voor de brief die wij aan ouders hebben gestuurd. De motivatie voor de landelijke sluiting is dat scholen er niet goed in slagen om open te blijven door ziekte van personeel. Het is zeer belangrijk de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Door niet te sluiten is er sprake van een veiligheidsrisico en de zorgen van ouders en personeel daarover nemen toe.